luni, 5 septembrie 2011

Lucky 7's Presents : Farewell (DJ Snow - Ikim B2B Keeble) 9 septembrie Club Zona Ora 22:00


Vara a trecut, la fel si vacanta insa sezonul de petreceri de toamna de abia a inceput. Deschidem astfel sezonul cu o petrecere foarte speciala pentru noi.
Now let's get down to business!

DJ SNOW [UNUSUAL SUSPECTS // CLUJ ]
Este un pionier al drum&bass-ului in Romania.In cei peste 10 ani de activitate a impartit scena cu nume mari ale drum&bass-ului si muzicii electronice: Chase&Status, Sub Focus, Pendulum, Ink, Dieselboy, Commix,Noisia,Teebee, Dylan, Black Sun Empire, Loxy, Storm, Marcus Intalex, Aphrodite, Lee, AI, Bailey, SUV, Rennie Pilgrem & Mc Chikaboo, Electrosoul System, Verse si altii.
Intra in contact cu muzica electronica in 1996, odata cu primele party-uri de gen din Cluj-Napoca.
Din 1999 incepe sa achizitioneze discuri (cateva peripluri la Budapesta, in magazine de specialitate) si sa mixeze (Green Horse – Oradea , Web – Bucuresti, Mythos – Cluj).
Tot in 1999 isi face debutul oficial la prima editie a Transilvanian Summit-ului. Mixeaza drum and bass, fiind unul din dj-ii care au impus acest gen pe scena romaneasca.
In urmatori doi ani a participat la petreceri sporadice, cistigand rezidentiate in Mythos si Club 29. (Cluburi-simbol al miscarii electronice clujene).
In anii 2002-2003 participa la organizarea seriei de party-uri Nu Beatz din club Fire, Cluj.
In vara lui 2003 se ocupa de organizarea celei de-a doua scene la festivalul DeLaHoya, dedicata exclusiv breaks-ului.
In urma acestui eveniment, impreuna cu doi prieteni, pune bazele unei organizatii de promovare a muzicii breaks, Zoom Out, a carei lansare are loc in toamna aceluiasi an.


IKIM B2B KEEBLE - Full night, DJ-ii locali vor avea toata seara, cu exceptia  main - eventului asa ca pregatiti-va pentru ca muzica nu se va termina prea devreme.
http://soundcloud.com/keeble_bogdan/candy
http://soundcloud.com/keeble_bogdan/where-did-the-night-go
http://www.facebook.com/pages/Ikim/147328128680839
http://www.facebook.com/pages/Lucky-7-Events/192019640827820
Accesul se va face incepand cu ora 22.00.
Intrarea 20 RON - 10 consumatie

4 comentarii:

Cand vorbele sunt de prisos spunea...

V-am adaugat link-ul in blogroll-ul meu. Astept sa ma adaugati si dvs. cu titlul „Ganduri Calatoare”. O zi buna.

Radu C Dumitru spunea...

Linkul catre acest site exista deja pe blogul meu. Va rog sa imi adaugati blogul cu denumirea "breathe OXiGEN": www.raducdumitru.blogspot.com

Anonim spunea...

V-am adaugat linkul pe blogspot cu iasi365. aștept reciproca. Titlul îl găsiți la postarea orientare, secțiunea commenturi pe http://miscarile-membranei.blogspot.com

bogdan spunea...

am adaugat link-ul dorit..il gasiti in lista ''blogurile mele''...link-ul meu este http://viitorulsoldanu.blogspot.com/ cu numele VIITORUL SOLDANU

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes